Γλωσσάρι: ΓΛΟΥΤΕΝΗ

Έχει γλουτένη το ρύζι;

Το ρύζι είναι φυσικά χωρίς γλουτένη, γεγονός που το καθιστά ένα ασφαλές και ευρέως χρησιμοποιούμενο δημητριακό για άτομα με κοιλιοκάκη ή ευαισθησία στη γλουτένη.

Δίαιτα χωρίς γλουτένη από την † Αλεξία Αλεξιάδου – ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ

Δίαιτα χωρίς γλουτένη από τη διάσημη σεφ † Αλεξία Αλεξιάδου. Συμβουλές για το ποια προϊόντα επιτρέπονται και ποια αποφεύγονται στην κοιλιοκάκη. (ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ)

Δίαιτα χωρίς γλουτένη από την † Αλεξία Αλεξιάδου – ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ

Δίαιτα χωρίς γλουτένη από τη διάσημη σεφ † Αλεξία Αλεξιάδου. Συμβουλές για το ποια προϊόντα επιτρέπονται και ποια αποφεύγονται στην κοιλιοκάκη. (ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ)

Νόστιμες συνταγές χωρίς γλουτένη από τις κ. Βέφα και † Αλεξία Αλεξιάδου – Ροδάκινα στο φούρνο με κρούστα τριμμένα μακαρούνς

Οι διάσημες σεφ κ. Βέφα και Αλεξία Αλεξιάδου προτείνουν νόστιμες συνταγές χωρίς γλουτένη για άτομα με ή χωρίς κοιλιοκάκη. (Ροδάκινα στο φούρνο με κρούστα τριμμένα μακαρούνς)

Νόστιμες συνταγές χωρίς γλουτένη από τις κ. Βέφα και † Αλεξία Αλεξιάδου – Εύκολο Τυρόψωμο (χωρίς γλουτένη)

Οι διάσημες σεφ κ. Βέφα και Αλεξία Αλεξιάδου προτείνουν νόστιμες συνταγές χωρίς γλουτένη για άτομα με ή χωρίς κοιλιοκάκη. (Εύκολο Τυρόψωμο (χωρίς γλουτένη))

Νόστιμες συνταγές χωρίς γλουτένη από τις κ. Βέφα και † Αλεξία Αλεξιάδου – Αμυγδαλωτά (εργολάβοι, μισοφέγγαρα)

Οι διάσημες σεφ κ. Βέφα και Αλεξία Αλεξιάδου προτείνουν νόστιμες συνταγές χωρίς γλουτένη για άτομα με ή χωρίς κοιλιοκάκη. (Αμυγδαλωτά (εργολάβοι, μισοφέγγαρα))

Dr. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝ. ΖΑΒΟΣ

Γαστρεντερολόγος - Ηπατολόγος, Θεσσαλονίκη

Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Μετεκπαιδευθείς στο Universitair Medisch Centrum Utrecht, Ολλανδία

Πρώην Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Ελικοβακτηριδίου του πυλωρού