Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνείτε με τον γαστρεντερολόγο Dr. Χρήστο Ζαβό, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα. Το peptiko.gr σέβεται το απόρρητο και δεν κρατάει αρχείο με τα μηνύματα που λαμβάνει. Όλα τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως μόλις διαβαστούν.

Ο γιατρός δεν παρέχει συμβουλές για επίλυση προβλημάτων υγείας ασθενών μέσω διαδικτύου, ούτε προτείνει φαρμακευτική αγωγή σε ασθενείς που δεν έχει εξετάσει ο ίδιος ή που έχουν εξετάσει άλλοι συνάδελφοι. Η τηλεδιάγνωση και η τηλεθεραπεία εγκυμονούν κινδύνους για τους ίδιους τους ασθενείς και απαγορεύονται. Εάν έχετε συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας, κλείστε ραντεβού στο ιατρείο. Για επείγοντα περιστατικά, προτιμήστε να τηλεφωνήσετε στα τηλέφωνα που αναγράφονται παραπάνω.

Σημ.: Ο γαστρεντερολόγος εξυπηρετεί ασθενείς στην Θεσσαλονίκη, έχει πρόσβαση στο σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, αλλά δεν είναι συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ. Δέχεται επισκέψεις μόνο κατόπιν ραντεβού.

    • Διεύθυνση ιατρείου: Φαναρίου 8, 551 33, Καλαμαριά Θεσσαλονίκη
    • Τηλέφωνο: 2311 28 38 33 (Μόνο για ραντεβού)
    • Κινητό: 697 65 96 988 (Μόνο για ραντεβού)

Η Καλαμαριά είναι προάστιο της Θεσσαλονίκης στο νοτιοανατολικό τμήμα του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης. Το Διεθνές Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης “Μακεδονία” απέχει μόλις 10 χλμ. από το ιατρείο και ο χρόνος που απαιτείται από το αεροδρόμιο μέχρι το ιατρείο είναι περίπου 13 λεπτά με ταξί.

 
ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΦΟΡΤΩΣΗ

Dr. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝ. ΖΑΒΟΣ

Γαστρεντερολόγος - Ηπατολόγος, Θεσσαλονίκη

Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Μετεκπαιδευθείς στο Universitair Medisch Centrum Utrecht, Ολλανδία

Πρώην Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Ελικοβακτηριδίου του πυλωρού