Βίντεο

Ο Γαστρεντερολόγος Δρ. Χρήστος Ζαβός μιλάει για διάφορα θέματα που αφορούν το πεπτικό σύστημα. Δείτε τα βίντεο του peptiko.gr στην playlist παραπάνω και κάντε ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube για να έχετε άμεση ενημέρωση για τα νέα βίντεο που θα ανεβαίνουν. Επίσης μην ξεχνάτε να κάνετε Like στα βίντεο που σας αρέσουν. Με τον τρόπο αυτό βοηθάτε το κανάλι να γίνει γνωστό.

Ο Γαστρεντερολόγος Δρ. Χρήστος Ζαβός μιλάει για τα σχήματα εκρίζωσης του Ελικοβακτηριδίου του πυλωρού στην Ελλάδα στο 36ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γαστρεντερολογίας, Αθήνα 2016.

Ο Γαστρεντερολόγος Δρ. Χρήστος Ζαβός απαντάει ζωντανά σε ερωτήσεις της δημοσιογράφου κ. Φένιας Κλιάτση για τον πόνο στο στομάχι και τη γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση στην εκπομπή «Μέσα Σε Όλα» της Βεργίνα Τηλεόρασης (20-10-2015)

Ο Γαστρεντερολόγος Δρ. Χρήστος Ζαβός μιλάει για τη Μαστίχα Χίου στο 14ο PHARMApoint, Φαρμακευτικό Συνέδριο, Θεσσαλονίκη 18 Οκτωβρίου 2014. Η ομιλία ξεκινάει από το 07:00 λεπτό.

Ο Γαστρεντερολόγος Δρ. Χρήστος Ζαβός εξηγεί ποιο καθαρτικό είναι κατάλληλο για κάθε περίπτωση ασθενούς, πώς θα πρέπει να το πάρει, πώς μπορεί να αξιολογήσει ο ίδιος ο ασθενής αν καθάρισε επαρκώς το έντερο πριν από την κολονοσκόπηση, τι μπορεί να κάνει αν παρουσιάσει ανεπιθύμητες ενέργειες κατά τη λήψη του καθαρτικού (πχ ναυτία, εμετό), πώς θα πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα με τη μικρότερη ταλαιπωρία, και σε ποιες περιπτώσεις θα πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγει τα υπερωσμωτικά καθαρτικά τύπου Fleet Phospho-Soda που έχουν ειδική προειδοποίηση από τον ΕΟΦ για αποφυγή λήψης από ευπαθείς ομάδες ασθενών. Η ομιλία έγινε στα πλαίσια της 14ης Εκπαιδευτικής Διημερίδας της Επαγγελματικής Ένωσης Γαστρεντερολόγων Ελλάδας (ΕΠΕΓΕ) με θέμα: «Φάρμακα και πεπτικό», Αθήνα 8 Οκτωβρίου 2016.

Ο Γαστρεντερολόγος Δρ. Χρήστος Ζαβός μιλάει για το «Πότε και πώς χρησιμοποιούμε βιολογικούς παράγοντες στην ΙΦΝΕ». Η ομιλία έγινε στα πλαίσια του μετεκπαιδευτικού σεμιναρίου στο 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιδιοπαθών Φλεγμονωδών Νοσημάτων του Εντέρου, Ιωάννινα 3 Ιουνίου 2016.

Ενδιαφέρον βίντεο από την εισήγηση του Γαστρεντερολόγου Δρ. Χρήστου Ζαβού στο 35ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γαστρεντερολογίας (Καλαμάτα 11-10-2015) με θέμα: «Το παρόν και το μέλλον της Γαστρεντερολογίας στην Ελλάδα: Έρευνα».

Μήνυμα του Γαστρεντερολόγου Δρ. Χρήστου Ζαβού για την Παγκόσμια Ημέρα ΙΦΝΕ (νόσος του Crohn και ελκώδης κολίτιδα) – 19 Μαΐου 2015

Ενδιαφέρον βίντεο από την εισήγηση του Γαστρεντερολόγου Δρ. Χρήστου Ζαβού στο 33ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γαστρεντερολογίας (Θεσσαλονίκη 6-12-2013) με θέμα «Διαγνωστική και θεραπευτική προσέγγιση ασθενή με ανθεκτικά συμπτώματα παλινδρόμησης».

Dr. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝ. ΖΑΒΟΣ

Γαστρεντερολόγος - Ηπατολόγος, Θεσσαλονίκη

Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Μετεκπαιδευθείς στο Universitair Medisch Centrum Utrecht, Ολλανδία