Προσωπικά δεδομένα

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να απευθύνετε κάποια ερώτηση στον ιατρό μέσω της φόρμας επικοινωνίας ο ιατρός καθώς και τα συνεργαζόμενα με αυτόν τρίτα μέρη για την υλοποίηση του παρόντος διαδικτυακού τόπου που έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες που θα δώσετε δεσμεύονται ότι δεν θα τις κοινοποιήσουν σε τρίτους.

Παρόλα αυτά όμως (λόγω της φύσης του διαδικτύου και της τεχνολογικής υποδομής που χρησιμοποιείται τόσο για την επικοινωνία με τον υπολογιστή που φιλοξενεί τον παρόντα διαδικτυακό τόπο όσο και με την τεχνολογική υποδομή που χρησιμοποιείται για τη φιλοξενία του παρόντος διαδικτυακού τόπου) δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο οι πληροφορίες σας να γίνουν προσβάσιμες με κακόβουλους τρόπους σε τρίτα μέρη. Σε μια τέτοια περίπτωση αποδέχεστε ότι απαλλάσσετε από οποιαδήποτε ευθύνη τον Ιατρό και τους νόμιμους συνεργάτες του και κινείστε εναντίων αποκλειστικά αυτών που με κακόβουλο και παράνομο τρόπο απέσπασαν τις πληροφορίες σας. Το παραπάνω ισχύει ακόμη και στην περίπτωση που η παραβίαση οφείλεται σε πλημμελή τήρηση των κανόνων ασφαλείας ή σε δυσλειτουργίες του λογισμικού που χρησιμοποιείται για την υλοποίηση του παρόντος διαδικτυακού τόπου.

Για να προφυλαχθείτε από παράνομη πρόσβαση τρίτων σε θέματα που άπτονται του ιατρικού σας απορρήτου σας συμβουλεύουμε να μην βάζετε τέτοιες πληροφορίες στις φόρμες επικοινωνίας και στα ηλεκτρονικά σας μηνύματα προς τον ιατρό αν σε αυτές τις φόρμες ή τα μηνύματα αναγράφονται το όνομά σας ή άλλες προσωπικές πληροφορίες σας.

Συλλογή μη προσωπικών δεδομένων

Κάθε φορά που επισκέπτεστε τον διαδικτυακό μας τόπο, χρησιμοποιούμε υπηρεσίες διαφημιστικών εταιρειών τρίτου μέρους για να σας παρέχουμε διαφημιστικό υλικό. Αυτές οι εταιρείες ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν στοιχεία (δεν συμπεριλαμβάνεται το όνομα, η διεύθυνση, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ο αριθμός τηλεφώνου σας) σχετικά με τις επισκέψεις σας σε αυτόν αλλά και σε άλλους ιστοτόπους, προκειμένου να σας προσφέρουν διαφημίσεις για αγαθά και υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν.

Μία από τις προαναφερθείσες εταιρείες είναι η Google. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη πρακτική, αλλά και για τις επιλογές που έχετε ώστε αυτά τα στοιχεία να μην χρησιμοποιηθούν από τη Google κάντε κλικ εδώ. (Το κείμενο είναι στα αγγλικά)

Για την βελτίωση του παρόντος διαδικτυακού τόπου διατηρούμε μη προσωπικά στατιστικά στοιχεία.

Για την βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη καθώς και για την καταγραφή διαφόρων ενεργειών και στατιστικών ενδέχεται να χρησιμοποιούμε cookies.

DR. CHRIS ZAVOS, MD, PHD, FEBGH

Gastroenterologist - Hepatologist, Thessaloniki

PhD at Medical School, Aristotle University of Thessaloniki, Greece

PGDip at Universitair Medisch Centrum Utrecht, The Netherlands

Ex President, Hellenic H. pylori & Microbiota Study Group