Gastroskopi dhe koloskopi nga Dr. Zavos, gastroenterolog në Thesalonik, Greqi

6 MINUTES

Dr. Christos Zavos është specialist në gastroenterologji dhe hepatologji që praktikon në Thesalonikë, Greqi. Ai ka marrë diplomën e tij mjekësore në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit Aristote në Thesalonikë në vitin 1999.

Dr. Christos Zavos ka ndjekur trajnimin e tij në qendra të ndryshme në Greqi (Theagenio Cancer Clinic Thessalonikë dhe Spitali Universitar i Heraklionit në Kretë), si dhe në vendet e tjera. Pjesë e trajnimit të tij në vendet e tjera janë spitali St. Mary’s në Imperial College në Londër, Mbretëria e Bashkuar; spitali universitar i Utrechtit, në Holandë; Policlinico Umberto I në Romë, Itali; dhe spitali universitar i Szegedit, në Hungari.

Dr. Christos Zavos është anëtar i specialitetit europian të gastroenterologjisë dhe hepatologjisë në Unionin Evropian të Specialistëve Mjekësorë (EUMS).

Dr. Zavos ka fituar gradën e doktoratës në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit Aristote në Thesalonikë, Greqi, dhe teza e tij është e disponueshme këtu.

Kabineti privat i Dr. Zavos ndodhet në Thesalonikë, në mënyrë specifike në lagjen e Kalamarisë, rreth 7 kilometra jug-lindje nga qendra e qytetit të Thesalonikës. Adresa e kabinetit është: Rruga Fanariou 8 (pranë rrugëve Aigaiou dhe Adrianoupoleos), Kalamaria (Thesalonikë), Greqi.

Aeroporti ndërkombëtar i Thesalonikës ndodhet vetëm 10 km larg kabinetit të tij privat në Kalamari dhe mund të arrihet me taksi në 13 minuta nga aeroporti.

Dr. Christos Zavos kryen endoskopitë në klinikën private Bioclinic, e cila ndodhet në qendër të Thesalonikës, në rrugën Mitropoleos 86.

Pse zgjedhur një kolonoskopi në Thesalonikë, në Greqi?

Gastroenterologu Dr. Christos Zavos kryen endoskopi të traktit gastrointestinal të lartë dhe të poshtme në një klinikë private në Thesalonikë, Greqi. Këto endoskopi kryhen nën një gjumë të thellë duke përdorur propofol dhe midazolam, duke garantuar një komoditet optimal, dhe të gjitha endoskopët sterilizohen sipas standardeve ndërkombëtare.

Kur vjen puna tek shëndeti juaj, zgjedhja e gastroenterologut të duhur mund të bëjë një ndryshim të madh. Dr. Christos Zavos, një gastroenterolog në Thesalonikë, është një mjek i përkushtuar dhe i ndjeshëm që përpjeket të sigurojë mirëqenien tuaj.

Konsideroni ndikimin e Thesalonikës për një kolonoskopi screening bashkë me një pushim të rivigorueshëm. Ngjitur me pellazgjin kulturor të pasur të Greqisë, kjo qytet ju fton me premisën e një mirëqenie holistike.

Thesalonikë, strehë e shërbimeve shëndetësore të klasës së parë nën drejtimin e profesionistëve të kualifikuar në ambiente moderne. Imazhoni procedurat e përsosura dhe kujdesin kujdestar ndërsa vendosni shëndetin tuaj në qendër të vëmendjes në këtë perlë mesdhetare.

Përtej kufijve të fushës mjekësore, Thesalonikë shfaqet si një pikturë e bukurisë natyrore dhe shkëlqimit historik. Monumente antike, muze dhe blu azuri i Detit Egje shërbejnë si sfond eksplorimi, pasuruar ditët tuaja pas procedurës me mrekulli kulturore.

Ngjizuni në kombinimin unik të relaksimit dhe mirëqenies që ofron qyteti. Zgjidhni akomodimet me shërbime spa, përfitoni nga klima mesdhetare dhe lejoni atmosferën e qytetit të kontribuojë në rimëkëmbjen tuaj pas kolonoskopisë.

Kënaquni me gatimet e shijshme duke provuar shijet e kuzhinës greke, një përfundim i përsosur për rimëkëmbjen tuaj pas procedurës. Përvoja gastronomike e Thesalonikës, nga pjatat tradicionale te përvojat kulinare moderne, ofron një udhëtim gatronomik që ushqen të dyja trupin dhe shpirtin.

Konsideroni efikasitetin e kujdesit shëndetësor në Greqi, ku cilësia bëhet njësoj me aksesin. Thesalonikë dallohet si një alternativë e mbresëlënë për ata që kërkojnë kujdes mjekësor të shkëlqyer pa kompromis në buxhet, duke u përputhur përsosmërisht me etikën e pushimeve të orientuara nga shëndeti.

Përjetoni një shërbim të personalizuar dhe mikpritjen greke gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Ngrohtësia dhe miqësia e qytetit shton një shtresë shtesë të komfortit, duke siguruar qërretinë dhe kujtimin e shëndetit tuaj të jetë një kombinim i pasur dhe i paharruar.

Me lidhje të lehta dhe aksesibilitet, Thesalonikë ju fton të filloni një udhëtim që e rendit shëndetin tuaj si prioritet, ndërsa krahason kënaqësinë e eksplorimit. Që nga momenti kur zbarkoni në aeroportin e mirëlidhur, çdo moment në Thesalonikë zhvillohet si një kapitull në një histori holistike mirëqenie.

Ekspertizë dhe përvojë

Dr. Christos Zavos ka një ekspertizë dhe përvojë të shquar në fushën e gastroenterologjisë. Me shumë vite praktikë të përkushtuar dhe shumë procedura të kryera, ai është bërë një emër i besueshëm në komunitetin mjekësor të Thesalonikës. Përkushtimi i tij ndaj mësimit të vazhdueshëm siguron që ai të mbetet gjithmonë në krye të zhvillimeve në fushën e tij.

Teknologji moderne

Dr. Zavos është i përkushtuar të përdorë teknologji moderne në praktikën e tij. Për kolonoskopitë, cilësia e pajisjeve të përdorura është thelbësore. Dr. Zavos bashkëpunon me klinikën private Bioclinic, e cila investon në mjetet më të avancuara për të siguruar që procedura juaj të jetë e saktë, minimale dhe e rehatueshme.

Kujdesi ndaj pacientëve me empati

Një nga cilësitë e shquara të Dr. Zavos është empatia e tij ndaj pacientëve. Ai kupton se kolonoskopia mund të jetë një përvojë stresuese. Dr. Zavos dhe ekipi i tij i përkushtuar i kushtojnë një rëndësi të madhe rehatimit të pacientëve dhe i trajtojnë shqetësimet dhe pyetjet tuaja me empati dhe kujdes. Mund të jeni të sigurtë se do të trajtoheni me respekt dhe ndjeshmëri gjatë gjithë procesit.

Ekzaminime të thelluara

Qasja e Dr. Zavos ndaj kolonoskopisë është metikuloze. Ai nuk e lë asnjë gur të pa kthyer për të zbuluar dhe eliminuar polipë apo anomalitete të tjera. Ekzaminimet e tij të thelluara përqendrohen jo vetëm në parandalimin e kancerit kolorektal, por edhe në mbajtjen e shëndetit tuaj gastrointestinal në përgjithësi. Me Dr. Zavos, mund të jeni të sigurtë se kolonoskopia juaj do të jetë e plotë dhe efektive.

Fokus preventiv

Parandalimi është në qendër të praktikës së Dr. Zavos. Përvoja e tij proaktive në mjekësi do të thotë se ai punon me pasion për të parandaluar kancerin kolorektal duke zbuluar dhe eliminuar polipët para-kancerore. Duke zgjedhur Dr. Zavos për kolonoskopinë tuaj, bëni një zgjedhje të vetëdijshme për të vënë në qendër shëndetin tuaj në afatin e gjatë.

Plani i Kujdesit Individual

Dr. Zavos e kupton se çdo pacient është unik, dhe ai përshtat planin e kujdesit sipas nevojave individuale. Për të, qoftë që keni histori familjare të kancerit kolorektal apo faktorë rreziku specifikë, Dr. Zavos do të punojë me ju për të zhvilluar një kalendar skanimi dhe një plan kujdesi që përshtatet më së miri me situatën tuaj.

Në kohë të shkurtër, zgjedhja e mjekut është e rëndësishme kur keni parasysh një kolonoskopi. Dr. Christos Zavos në Thesalonik ofron një kombinim të ekspertizës, empatisë dhe teknologjive moderne. Duke zgjedhur Dr. Zavos, mund të kryeni kolonoskopinë tuaj me besim, duke e ditur se jeni në duart e një eksperti që kujdeset thellësisht për shëndetin tuaj.

Kostot janë të arsyeshme

Shumë pacientë shqetësohen për kostot kur kërkojnë shërbime mjekësore në vend të huaj. Megjithatë, është inkurajues të theksohet se Dr. Christos Zavos në Thesalonik ofron tarifa konkurruese dhe të arsyeshme për ekzaminimet endoskopike të traktit të zorrëve. Greqia njihet për ofrimin e shërbimeve mjekësore me cilësi të lartë me kostot më të arsyeshme krahasuar me disa vende të tjera evropiane ose perëndimore. Dr. Zavos e kupton rëndësinë e qasjes ekonomike për pacientët, qofshin ata vendas apo ndërkombëtarë, dhe angazhohet që tarifat e tij të jenë konkurruese dhe të arsyeshme.

Megjithatë, është e rëndësishme të theksohet se kostot mund të ndryshojnë në varësi të natyrës specifike të trajtimit ose procedurave endoskopike të nevojshme. Para se të merrni një takim, ju rekomandojmë të kontaktoni drejtpërdrejt kabinetin e tij mjekësor për të marrë informacione të hollësishme rreth tarifave dhe kostove të lidhura me nevojat tuaja mjekësore specifike. Gjithashtu, sigurohuni të konsultoheni me sigurimin tuaj shëndetësor, nëse ka ndonjë, sepse ai mund të mbulojë një pjesë të kostove të procedurave mjekësore në vend të huaj.

Shëndeti juaj është një prioritet, dhe Dr. Zavos ju ofron mundësinë për të marrë kujdes shëndetësor me cilësi të lartë në një çmim të arsyeshëm. Nuk duhet të komprometoni shëndetin tuaj për shkaqe financiare. Me një qasje kujdestare ndaj shëndetit tuaj dhe nevojave tuaja financiare, Dr. Christos Zavos në Thesalonik paraqet një zgjedhje të shkëlqyer për ekzaminimet tuaja endoskopike të traktit të zorrëve në Greqi.

Mund ta kontaktoni Dr. Zavos me telefon ose me email për të marrë informacion mbi kostot e një gastroskopie dhe kolonoskopie në Thesalonik, Greqi. Mund ta kontaktoni gjithashtu në emailin czavos@ymail.com ose duke plotësuar formularin e kontaktit në peptiko.gr. Dr. Zavos flitet gjuhën greke dhe angleze.

Last update: 16 January 2024, 13:26

DR. CHRIS ZAVOS, MD, PHD, FEBGH

Gastroenterologist - Hepatologist, Thessaloniki

PhD at Medical School, Aristotle University of Thessaloniki, Greece

PGDip at Universitair Medisch Centrum Utrecht, The Netherlands

Ex President, Hellenic H. pylori & Microbiota Study Group