Ceshtje Gastroenterologjie (Aparati tretes dhe Melcia e zeze)

Mjek i specializuar Gastroenterolog dhe Hepatolog, specialist i certifikuar, Dr. Kristos Zavos dhe koleget e tij ju urojne mireseardhjen ne uebsajtin “Ceshtje Gastroenterologjie” ose ndryshe peptiko.gr.

Arsimimi

Gastroenterologu Dr. Zavos mori diplomen e mjekut dhe doktoraten (PhD) ne Fakultetin e Mjekesise te Universitetit Aristotelian te Selanikut; u profilizua ne Departamentin e Gastroenterologjise ne Spitalin Universitar te Heraklios (ne Krete) dhe u specializua ne mbiprofilin e endoskopise ne Qendren Mjekesore Universitare te Utrehtit, ne Hollande, pasi mori nje burse njevjecare nga Shoqata Gastroenterologjike e Greqise.

Informim per vendin e punes dhe kontaktimin

Gastroenterologu Dr. Zavos aktualisht e ka seline ne Selanik, ku viziton paciente me probleme gastroenterologjike dhe te melcise se zeze, qe banojne ne te gjithe zonen e Greqise Veriore dhe kryen endoskopi’ ne spitale private.

Me Dr. Zavos-in Ju mund te kontaktoni me telefonat me numer (0030)-6976596988 dhe (0030)-2311 283833. Gastroenterologu Ju pergjigjet ne gjuhen greke dhe ne ate angleze.

Sherbime

Dr. Zavos-i kryen endoskopi te pjeses se siperme dhe te poshtme te aparatit gastrointestinal, si diagnostikuese, ashtu edhe kuruese (d.m.th. esofagogastroduodenoskopi’, kolonoskopi (zorra e trashe), polipektomi endoskopike (heqje polipesh) dhe vendosje kateteri me gastrostomi’ diadermale (PEG)). Procedurat endoskopike kryhen ne spitale private te ndryshme qe ndodhen ne qender te Selanikut (Greqi).

Mbi peptiko.gr

Ne peptiko.gr vizitoret dhe pacientet mund te gjejne nje informim te pergjithshem ne gjuhen greke, persa i perket nje game te gjere simptomash gastrointestinale (te stomakut dhe te zorreve), semundjesh, testimesh diagnostikuese (gastroskopi’, kolonoskopi, polipektomi) dhe parapergatitjeve perkatese, dietash dhe menyrash parandalimi te semundjeve te ezofagut, stomakut, zorreve te holla e te trasha (kolon) dhe te melcise se zeze.

Gastroenterologu dhe Hepatologu Dr. Zavos ka gjithashtu nje FORUM ne peptiko.gr, me pyetje qe behen shpesh dhe pergjigjet perkatese per ceshtje te ndryshme te Gastroenterologjise dhe te Hepatologjise, me interes me te gjere dhe jo per raste specifike. Rekomandojme qe Ju te kontaktoni me Gastroenterologun Dr. Zavos me telefon per ta pyetur per t’u informuar me teper mbi problemin tuaj te vecante te aparatit tretes, meqenese trajtimi optimal (diagnostikimi dhe kurimi) i pacienteve kerkon qe te merret nje historik i plote dhe i detajuar prej specialistit, dhe sigurisht, te kryhet ekzaminimi klinik i pacientit.

Ju falenderojme per viziten ne uebsajtin tone peptiko.gr dhe do te ishim shume te kenaqur po ta ndanit ate me rrethin tuaj shoqeror te rrjeteve tuaja sociale ne internet. Aktualisht artikujt jane ne gjuhen greke, por Ju mund t’i perktheni ato lehte nepermjet perkthyesit GOOGLE. Nese Ju kerkoni nje informim me te gjere, Ju lutemi te mos ngurroni te kontaktoni me grupin e uebsajtit tone duke mbushur formularin perkates te komunikimit dhe ne do t’Ju pergjigjemi per nje kohe te shkurter.